Checklist ‘Hoe druk ben je?’

Gekke tijden, de wereld staat op zijn kop. We werken massaal thuis, vangen de kinderen op en hebben geen idee hoe lang deze situatie nog gaat duren. Ons dagritme is volledig overhoop gegooid: we maken er noodgedwongen het beste van.
Voor mij is het een periode om mijn website onder de loep te nemen. De oude website is aan vervanging toe. Nu heb ik daar tijd voor.
Het is een website voor overbezette, ambitieuze vrouwen die veel ballen in de lucht houden, zich vaak niet gehoord voelen en zichzelf voorbij lopen. Ik leer hen hoe ze niet alleen rust in hun hoofd en in hun lijf krijgen maar ook hoe ze weer kunnen genieten.
Behoor jij tot de groep vrouwen die overbezet is en grote behoefte heeft aan rust en tijd voor zichzelf? Wil je dan onderstaande vragen beantwoorden door een cijfer te geven?
(10 = heel veel, 0 = helemaal niet). Alvast hartelijk dank.

In welke mate:
A. Leg je de lat hoog voor jezelf?

B. Voel je je moe en uitgeblust?

C. Wordt je dag gevuld met alles wat ‘moet’ ?

D. Heb je behoefte aan rust en ontspanning?

Wil je het hieronder laten weten?
(Op deze manier A.8 – B.6 – C.10 – D.9)

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.