Hoe kleine beestjes voor grote angst zorgen

Wat gebeurt er met jou als je hoort over een besmetting met het Coronavirus in wéér een ander land? Een land waar nog niet eerder iemand besmet geraakt is?

Slaat de angst je om het hart? Maak je je zorgen dat jij mogelijk ook slachtoffer wordt van dit snel om zich heen grijpende virus?

Nog niet zo lang geleden hadden we nog nooit van het Coronavirus gehoord maar nu verspreidt het zich razendsnel over de wereld. Zorgt dat bij jou voor angst? Ga je hamsteren? Loop je met een mondkapje op?

Zorg je goed voor jezelf?

Persoonlijk denk ik dat het niet zo’n vaart zal lopen. Natuurlijk sluit ik mijn ogen niet voor wat er gebeurt op dit gebied. Maar ik geloof dat als je zorgt dat je in een goede conditie bent en goed voor jezelf zorgt, het wel los zal lopen. De vraag is natuurlijk: Zorg jij goed voor jezelf? Eet je gezond, drink je voldoende water? Beweeg je regelmatig? Slaap je voldoende en rust je uit tijdens je slaap? Of word je moe wakker? Heb je voldoende ontspanning, maak je plezier en heb je fijne relaties zodat je kunt genieten van het leven?

Ingrediënten voor ontspannen leven

Deze aspecten, die ervoor zorgen dat je minder vatbaar bent voor het Coronavirus, zijn dezelfde factoren die vrouwen, die veel ballen in de lucht houden en daardoor te weinig rust in hun hoofd en lijf hebben, nodig hebben om minder vatbaar te zijn voor stress. Stuk voor stuk belangrijke ingrediënten voor een gezond en gelukkig leven met tijd en ruimte voor jezelf.

Wat roept dit blog bij je op? Leef je vanuit angst of leef je vanuit vertrouwen en liefde en kun je ontspannen reageren op stressvolle situaties? Laat je het me hieronder weten?

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.