Hoe word jij wakker?

Toen ik vanmorgen wakker werd, kwam de regen met bakken uit de lucht. De zoveelste dag op rij. Troosteloos weer. Gelukkig hoef ik vandaag de deur niet uit, het is voorjaarsvakantie en de kinderen zijn vrij, net als ik. Het is vandaag echt een dag om onder een dekentje op de bank te zitten met een kop thee in mijn hand en met de poes tevreden snorrend aan mijn voeten. Ik heb geen last van de regen. Doe mij nog zo’n dag!

Lekker thuis

Vandaag worden de nieuwe stoelen geleverd, leuk! De oude waren aan vervanging toe. Ik kijk ernaar uit om wat nieuws in huis te hebben. Dat het thuis gezellig is, vind ik belangrijk. Thuis is tenslotte de plek waar je elke dag bent, waar je weggaat en weer thuiskomt. Dan is het fijn als je je op die plek lekker voelt: inrichting doet ertoe maar vooral de mensen en de onderlinge verbondenheid. Gezellige sfeer en saamhorigheid zijn voor mij belangrijk. Het maakt dat ik mij thuis voel, gewaardeerd en geliefd weet en elke nieuwe dag opgewekt tegemoet zie.

Hoe word jij wakker?

Heb jij dat ook? Dat je elke dag opstaat en zin hebt in een nieuwe dag? Ook als het stortregent?Of voel je je dan net zo moedeloos en verdrietig als het weer?

Ben je blij met je huis, je kinderen, je partner? Krijg je energie van je leefomgeving of raak je er juist door leeggezogen? Voel je je fit of juist futloos omdat je zoveel ballen in de lucht houdt? Is je glas halfvol of halfleeg?

Hoe voel jij je?

Misschien sta je er niet eens bij stil en loopt je leven zoals het loopt. Misschien wil je er niet teveel over nadenken, bang dat je tot confronterende conclusies komt?

Toch wil ik je vragen om eens stil te staan bij hoe je je voelt. Voel je je troosteloos op een regenachtige dag of word je er juist blij van en zie je het als een kans op me-time?

Tijd voor verandering?

Wil je dat je leven blijft zoals het is? Of wil je verandering en kies je voor plezier, energie en geluksgevoel? Geloof je dat je de kracht in je hebt om de koers van je leven ten goede te keren? Of kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Zodat je je weer fit en energiek voelt, levenslustig en blij?

Kijk dan eens op www.hersteljebasisvertrouwen.nl

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.