Rijbewijs: bewijs van geluk en vertrouwen

Deze week heeft mijn dochter haar rijbewijs gehaald, in één keer. Wat was ze trots! Ik natuurlijk ook. Weer een stapje verder in de opvoeding. Kleintjes worden groot…

Ze heeft ongetwijfeld goed gereden. En vast ook een beetje geluk gehad. “Zonder geluk vaart niemand wel”, zei mijn oma altijd. Geluk heb je soms nodig. Net als vertrouwen. Want hoewel ze het spannend vond, had ze wel het vertrouwen dat ze het kon. Ze besefte dat ze op het juiste moment moest laten zien wat ze kon en dat heeft ze gedaan. Dat geldt voor ons allemaal: op het juiste moment doen wat je moet doen. Sommige mensen twijfelen wel eens aan hun kunnen. Andere mensen twijfelen zelfs vaak.

Herken je dat? Je wilt iets maar je bent bang dat het niet lukt of dat iemand het gek vindt. Wat doe je dan? Laat je je weerhouden door dat stemmetje op je schouder? Dat stemmetje is je ego dat jou graag klein houdt en wars is van verandering. Dat stemmetje vertelt je dat nieuwe dingen eng zijn en dat je geen risico moet nemen.

Of luister je naar je intuïtie? Weet je intuïtief wat je moet doen en wat goed voor je is? Durf je je hart te volgen en het stemmetje het zwijgen op te leggen? Knap hoor! Je hebt vertrouwen en je zit op het goede spoor. Maar de meeste mensen durven dat niet. Vertrouw jij de stem van je hart nog niet maar wil je dat wel? Gun het jezelf om te leven vanuit je hart en te voelen hoe relaxed dat is.

Wil jij het stemmetje op je schouder tot zwijgen brengen? Wil jij leven vanuit je hart?

Kijk dan eens op www.hersteljebasisvertrouwen.nl

Voel je welkom om te worden wie je werkelijk bent. Je zult blij verrast zijn over jezelf!

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.