Stilte na de storm

Storm

Als ik naar buiten kijk, zie ik de gevolgen van de storm overal om mij heen: afgerukte takken, verwoeste auto’s, tuinmeubilair op straat. Ik bedacht mij dat de storm buiten, metafoor staat voor de storm die mijn cliënten vaak van binnen voelen. Reden waarom ze zich aanmelden.

Hoe is het met jóu?

Herken jij de storm in jezelf? De momenten dat er van alles binnenin je gebeurt en er van alles door je hoofd gaat? De momenten dat je je in moet houden omdat je anders verbaal zo stevig uit de hoek komt dat je iemand omver blaast met je woorden? Soms zou je dat overigens best eens willen doen…maar meestal besef je tijdig dat dit niet kan, op je werk bijvoorbeeld.

Slaag je er thuis in om je in te houden? Of flap je er thuis van alles uit, ongeremd als een storm die een spoor van vernieling achterlaat? Waardoor je daarna met de scherven zit? En je je daarna uitput in excuses en je voorneemt om het niet meer zó ver te laten komen?

Van windkracht 10 naar windkracht 2

Hoe zou het zijn als er geen storm van windkracht 10 in je woedt maar hooguit een stevige wind van windkracht 6 als je boos of teleurgesteld bent? Om te voorkomen dat je elke keer scherven moet opruimen? Hoe zou het zijn als het meestal windkracht 3-4 is of zelfs een aangenaam, zwoel briesje van windkracht 2? Hoe zou je je voelen? Kun je je voorstellen dat je niet steeds ‘ontploft’ maar de storm vóór kunt zijn en de sfeer in huis gezellig kunt houden?

Goed nieuws!

Goed nieuws: het kan! Je kunt dit eenvoudig leren. Als je herkent waar je ‘stormachtige’ buien vandaan komen, kun je leren om deze te voorkomen. Dan voel je hoe rust voelt en hoe lekker een zwoel briesje is. Je bespaart enorm veel tijd en energie omdat je geen schade hoeft te herstellen.
En als het dan toch onverhoopt nog een keertje gebeurt dat het stormt, weet dan dat je de storm niet altijd in de hand hebt maar wel de manier waarop je ermee om gaat en dat ik je dat kan leren.

Ben je geïnteresseerd om de storm in jezelf te leren hanteren? Zodat je rust ervaart en plezierige relaties hebt? Zodat je een leuke moeder en partner kunt zijn en ook nog tijd voor jezelf hebt?

Mail me dan op jolandamocking@telfort.nl , dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ik je enkele waardevolle tips geef die je direct kunt toepassen.

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.