Van kookworkshop tot persoonlijke ontwikkeling

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor een workshop. Wat voor soort workshop het zou zijn, was nog een verrassing. Het bleek om een kookworkshop te gaan, heel gezellig. Met een groep van negen vrouwen de lekkerste gerechten bereiden en daarna samen eten.

Ingrediënten

Zie je het voor je? De één snijdt een mango, de ander pelt een ui en weer een ander roert in een pan waar de heerlijkste geuren uit komen. Dat gaat niet alleen over eten; het gaat over geestelijke voeding, over verbinding en saamhorigheid. Hoe fijn  is dat? Verbinding willen we allemaal. Weten dat je er niet alleen voor staat, overleggen, samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Functioneel eten en geestelijke voeding

Er zit tenslotte een verschil tussen eten en eten J. Functioneel eten zodat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt is één vorm van eten. Met zorg en aandacht gerechten bereiden, kwalitatief goede ingrediënten gebruiken en met aandacht het eten opeten in goed gezelschap en fijne sfeer is een andere vorm van eten.

Voel je het verschil? Voeding voor je lichaam versus voeding voor je geest? Het effect dat laatstgenoemde voeding op je heeft, is veel groter en duurzamer. Geestelijke voeding eet je niet maar voedt je wel: denk aan persoonlijke ontwikkeling zoals leuke cursussen en trainingen.

Wat wil jij?

Gun jij jezelf deze vorm van voeding? Durf jij het aan om jezelf tegen het licht te houden en te werken aan de donkere kanten van jezelf? Aan de lastige hobbels en valkuilen die je in het dagelijks leven tegenkomt? Om er een paar te noemen: houd jij (te)veel ballen in de lucht en levert je dat stress op? Heb je behoefte aan meer tijd en ruimte voor jezelf? Heb je behoefte aan rust?

Als je jezelf geestelijke voeding gunt, kijk dan eens op mijn website en kies uit het menu. Voel je welkom om deel te nemen aan Thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten.

www.hersteljebasisvertrouwen.nl

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.