Vliegen de muren je aan?

 “Vliegen de muren je aan?” Zo begon de mail die ik vorige week naar mijn klanten en oud-klanten stuurde. Veel van mijn klanten zijn vrouwen en vrouwen zijn vaak de spil in het gezin. Ze zijn vrouw, echtgenote, collega, partner, moeder, juf, oppas, raadgever, luisterend oor,…..en zo kun je vast nog wel een paar rollen bedenken. Met al die rollen, kan het makkelijk teveel worden. In de huidige ‘coronatijd’ wordt dat heel zichtbaar. En niet alleen zichtbaar: ook merkbaar. Kleine irritaties worden grote irritaties, probleempjes worden serieuze problemen en relaties staan meer dan ooit onder druk.

Rust in je hoofd en lijf

Reden waarom vrouwen bij mij komen want ik begeleid vrouwen die veel ballen in de lucht houden en daardoor zichzelf voorbijlopen. Ik leer hen hoe ze weer rust in hun hoofd en rust in hun lijf krijgen. Dat is in deze tijd meer dan ooit nodig.

Vrouwen komen vooral om te leren:

  • ‘Nee’ zeggen
  • Grenzen trekken
  • Weer voelen wie zij zijn en wat zij willen
  • Hoe ze zonder schuldgevoel ballen kunnen laten vallen

Even je hart luchten

In een periode zoals nu, waarin we massaal thuis op elkaars lip zitten, is dat dubbel zo belangrijk. Komen de muren op je af? Word je langzaam maar zeker gek van de kinderen die de hele dag je aandacht vragen? Heb je behoefte om even, heel even maar, je hart te luchten? Heb je behoefte aan iemand die even naar JOU luistert?

Mail me dan op jolanda@jolandamocking.nl  Ik bied je de mogelijkheid om GRATIS een half uur met me te bellen. Ik mail je een aantal opties voor een gesprek en neem contact met je op zodat je een luisterend oor treft en je even je hart kunt luchten.

Heb je daarna behoefte om af en toe te bellen?

Dan is er een speciale ‘corona-strippenkaart’ om 3x of 5x te bellen. Als je interesse hebt, stuur ik je een link. Maar laten we eerst een half uur gratis bellen: dan weet je met wie je te maken hebt en hoe je je voelt na afloop van het gesprek. Laten we goed voor elkaar zorgen, juist nu!

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.