Bestelpagina

Ontdek Verder in twee huizen; een boek vanuit het perspectief van kinderen op scheidingen.

Dit krachtige boekje biedt diepgaand inzicht in de uitdagende wereld van conflictscheidingen en biedt waardevolle begeleiding voor ouders, families en professionals die betrokken zijn bij deze complexe situaties. Leer destructieve patronen te herkennen en doorbreken, communicatie te verbeteren en een gezondere omgeving te creëren voor kinderen die betrokken zijn bij scheidingen met conflicten.

Of je nu zelf een conflictscheiding doormaakt, een vriend of familielid wilt ondersteunen, of een professional bent die betrokken is bij scheidingszaken; dit boekje voorziet je van de kennis en tools die je nodig hebt om de weg naar herstel en groei te vinden.

Bestel vandaag nog jouw exemplaar en ontdek hoe je uit de schaduw van een conflictscheiding kunt stappen en kunt bouwen aan een betere toekomst voor jezelf en je kinderen. Samen kunnen we de cyclus doorbreken en positieve verandering teweegbrengen in de levens van gezinnen die met conflictscheidingen te maken hebben.

Prijs: € 12,50 per stuk (excl. verzendkosten € 4,-)

Franko vanaf € 75,-

 


€12,50 per stuk exclusief €4,00 verzendkosten.
Franko verzending vanaf €75,00
U krijgt van ons een betaallink per mail of telefoon, Wanneer voldaan zal de bestelling worden verzonden.

€12,50 per stuk exclusief €4,00 verzendkosten.
Franko verzending vanaf €75,00

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.