Je voelt je moedeloos en uitgeblust, rust is ver te zoeken. Je vraagt je weleens vertwijfeld af: ‘Is dit nu alles?’ Het lukt maar niet om uit die vicieuze cirkel te komen waar je in zit. Je hebt geen tijd meer voor sociale contacten, hobby’s en zaken waar je altijd van genoot. Genieten is ‘een dingetje’ geworden, het lukt niet meer. Je leven bestaat uit verplichtingen, dingen die moeten. Je bent er klaar mee: het roer moet om!

Herken jij dit?

1.

Je bent een vrouw die veel ballen in de lucht houdt

2.

je staat graag klaar voor anderen maar anderen houden weinig rekening met jou

3.

Nee’ zeggen is een grote uitdaging voor je

4.

Gezin, werk en sociale verplichtingen kosten je veel energie maar je ziet geen mogelijkheid om iets te schrappen

5.

Je bent moe: alles wat je ooit moeiteloos deed, kost nu veel energie

Je bent op een punt aangekomen dat je je gefrustreerd en ontevreden voelt. Je loopt achter de zaken aan en je hebt het gevoel dat je er alleen voor staat.

Weet je dat het anders kan? Dat je mag kiezen welke ‘ballen je mag laten vallen’, dat het ook voor jou mogelijk is om grenzen te trekken zodat anderen rekening met je houden en dat nee zeggen geen ramp is?

Weet je dat je gemakkelijk weer energiek en levenslustig kunt zijn en dat je moeiteloos werk en gezin kunt combineren?

Stel je eens voor:

dat je zonder schuldgevoel ‘ballen laat vallen’

dat anderen rekening met je houden; je voelt je gehoord en gezien

dat je op een vriendelijke manier ‘nee’ kunt zeggen

dat je moeiteloos werk, gezin en sociale verplichtingen combineert

je energiek en gezond bent en ontspannen geniet van leuke dingen

Dan doe je de dingen die je ECHT wilt. Je voelt je gewaardeerd en gehoord; waardevol. Zowel thuis als op je werk loopt het weer soepel. Alles lijkt moeiteloos te gaan, je straalt. Het leven lacht je toe. Je LEEFT weer!

Hoe dan?

Ik  leer je hoe je andere prioriteiten kunt stellen ten aanzien van je tijd zodat je een goede balans vindt tussen moeten en willen en tussen tijd voor jezelf en tijd voor anderen zodat je weer rust in je hoofd en in je lijf krijgt en weer kunt genieten van de leuke dingen in het leven.

Hallo, ik ben Jolanda, pedagoog en stresscoach.

Het is mijn missie om vrouwen die veel ballen in de lucht houden en de lat hoog leggen voor zichzelf, weer in contact te brengen met hun gevoel zodat zij rust, tijd en ruimte voor zichzelf ervaren.

Hoe ziet de coaching eruit?

Je bent toe aan verandering want je bent niet blij met hoe je leven loopt. Een compleet traject heb je echter niet nodig. Je kiest liever voor losse coachgesprekken, dan bepaal je zelf hoe lang de coaching duurt.

De investering voor een coachgesprek bedraagt € 90,-. Een gesprek duurt 60 minuten.

Vind je één coachgesprek te weinig, kies dan voor drie gesprekken: de investering hiervoor bedraagt € 255,-.

Zet vandaag de eerste stap!

Wil je liever eerst een telefonisch gesprek met mij?

Natuurlijk kun je doorgaan zoals het nu gaat. Maar wil je het risico nemen dat je burn-out raakt? Dan ben je nog verder van huis. Hoeveel stress levert dat je op? Een gezin draaiende houden, goed de dag doorkomen terwijl je als een dood vogeltje op de bank ligt?

Misschien schaam je je er stiekem voor dat je een coach inschakelt? Vind je dat je  jezelf staande moet kunnen houden? Weet dan dat succesvolle mensen zich actief laten begeleiden, niet omdat ze ziek zijn maar omdat ze beter willen worden.

Twijfel je of je het waard bent om in te investeren? Niet nodig, hoor. Natuurlijk ben je het waard. Wat zou je doen als je man of kinderen hulp nodig heeft? Zou je dan twijfelen? Vast niet: wat nodig is, is nodig. Dat geldt voor jou precies zo! En als je nog twijfelt…stel je eens voor wat er gebeurt als jij uitvalt? En stel je eens voor wat er gebeurt als jij in jezelf investeert: dan word je een leuker mens, leuker voor jezelf, leuker voor je man en kinderen en leuker voor je omgeving. Deze investering verdient zich snel terug.

Over het argument ‘ik heb geen tijd’ kunnen we kort zijn: hoe langer je het uitstelt, hoe langer je in deze vicieuze cirkel blijft ronddraaien. Je hoeft geen helderziende te zijn om te zien dat je op je laatste benen loopt.

Vandaag nog van start?

Wil je liever eerst een telefonisch gesprek met mij?

Mariëlle - Veenendaal
Lees verder
Een jaar geleden werd ik op aanraden van een vriendin naar de praktijk van Jolanda verwezen en dat was letterlijk mijn redding!! Ik weet nog goed de dag dat ik voor het eerst bij Jolanda in de praktijk kwam, ik was zo moe, lusteloos, depressief, maar vooral boos waarom ik het niet langer zelf meer kon oplossen! Na jarenlang de ballen hoog houden zowel in m’n gezin als in m’n huwelijk en op het werk maar ook bij bepaalde vrienden was ik er zo klaar mee! Vooral de tijdlijn die we hebben doorlopen heeft me veel inzicht gegeven over hoe mijn leven eruit zag vanaf m’n jeugd tot aan nu. Ondanks dat ik uit een zeer liefdevol gezin kom was voor mij heel duidelijk dat ik de dingen die er gebeurden in mijn eigen gezin, zelf had gecreëerd en daardoor weer doorgeef aan m’n zoons van inmiddels 18 en 21 jaar maar ook in m’n verdere leven.... Ik moest de cirkel doorbreken maar hoe!? Jolanda leerde mij om te gaan met tegenslagen en vooral om sterk te worden en te vertrouwen op m’n eigen kracht en kunnen. Uiteindelijk was het zwaar maar ook zo simpel, om weer te kunnen functioneren. Maar nu 1 jaar later heb ik m’n masker afgezet en sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven en heb ik rust in wat komen gaat, maar vooral tijd om ook weer te genieten!!
Marti – Huissen
Lees verder
Jolanda is iemand bij wie ik mezelf mag/kan zijn. Ze geeft me de ruimte en ze geeft me ook een bepaalde rust door haar houding/ uitstraling. Doordat ik een burn-out kreeg ben ik via via via bij haar terecht gekomen. Klachten: Ik had het vaak benauwd door mijn angst en ik had ook veel huilbuien. Bij haar kreeg ik een paar keer EMDR en ook hypnose. Ik heb een tekening gemaakt met krijt waardoor ik mijn woede kon uiten. En ik vond door te tekenen weer rust. Omdat ik doof ben heb ik een tolk meegenomen, steeds dezelfde. Door de basis van vertrouwen van Jolanda krijg ik nu weer zelfvertrouwen terug. Ik leef veel bewuster doordat ik mezelf beter begrijp. Nu kan ik veel beter functioneren in het leven!
Evelyn – De Klomp
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terechtgekomen omdat ik last had van ‘onrust’ in m’n hoofd en niet meer kon genieten van de gewone dingen in het leven. Liep er tegenaan dat ik eindeloos moe was en nergens energie voor had. Ook twijfelde ik steeds of ik wel de juiste beslissingen nam, zeker als anderen daar anders over dachten en ik had moeite om in mezelf te geloven. Tijdens de behandelingen heeft Jolanda mij geleerd om soms anders naar bepaalde dingen te kijken en in mezelf te mogen geloven, waardoor ik nu weer kan genieten van kleine dingen en de keuzes die ik maak er mogen zijn en deze ook goed zijn. Het vertrouwen in mezelf is daarin echt gegroeid heb ik gemerkt en ik ben daar erg blij mee. Deze behandeling is een echte aanrader! Jolanda, nogmaals bedankt voor het afgelopen jaar.
Daniëlle – Angeren
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terecht gekomen omdat ik aan mezelf wilde werken. Ik heb Jolanda als een fijn persoon ervaren en ze heeft mij geholpen weer in balans te komen met mijzelf. De behandelingen hebben er voor gezorgd dat ik rustiger ben, meer zelfvertrouwen heb en emotioneel weer een balans gevonden heb. Iedere keer op de terugweg weer het gevoel van: “yes!”

Een poos later mailde ze mij: “Jolanda, ik begin nu echt te merken dat jij me ontzettend geholpen heb met het terugvinden van de balans en mijzelf!”
Barend - Veenendaal
Lees verder
Doordat het leven niet altijd gaat zoals je zelf zou willen, loop je soms tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt (privé/werk). Daarom heb ik hulp gezocht bij Jolanda die ik al eerder had ontmoet door de therapie van mijn zoon en vrouw. Zij heeft mij en mijn gezin erg geholpen door de juiste therapie en woorden. Ze heeft mij een andere kijk gegeven op mijn leven en de cirkel doorbroken die in veel gezinnen normaal is. “Jolanda, je hebt ons fantastisch geholpen. Onze dank daarvoor is groot”.
Cindy - Huissen
Lees verder
Door een flinke burn-out kwam ik een jaar thuis te zitten. Een vriendin attendeerde mij op Jolanda en zo kwam ik bij haar terecht. Jolanda voelt voor mij als een zeer gedegen en professionele therapeute. De werkvormen die Jolanda inzet tijdens de sessies maken mijn gedachten, patronen, gedragingen en emoties, visueel en voelbaar. Door o.a. te voelen, te herbeleven en EMDR, worden mijn basisbehoeften weer aangevuld en vervuld. Jolanda weet in dit gehele proces de afstand en nabijheid juist aan te voelen. Dit zorgt er voor mij voor, dat ik niet verzand in emoties. Jolanda benoemt en geeft mijn emoties de juiste "lading". Als magnetiseur en healer verwijs ik met regelmaat en vol vertrouwen cliënten door naar Jolanda. De therapie en werkmethodes die zij gebruikt vullen mijn basisbehoeften volledig op en hebben zijn prachtige uitwerking op mijn gehele Zijn als mens. Jolanda, dank je wel voor het Zijn in mijn proces en mijn dank voor jouw openheid en betrokkenheid. Ik voel mij gezien, begrepen, gesteund.
Melia - Ederveen
Lees verder
Ik ben in eerste instantie met een van mijn kinderen bij Jolanda terecht gekomen vanwege het pestgedrag op school en het emotionele vastlopen daardoor. De intake en vervolggesprekken met Jolanda brachten mij bij mijn eigen roots en (overlevings)patronen. Ik ontdekte vooral dat ik onbewust met mijn oude patronen en emotionele pijn niet echt een stevig voorbeeld voor mijn kinderen was in het bewaken van grenzen, in het serieus nemen van mijn eigen gevoelens en gedachten. Ik heb ervaren dat het zo belangrijk is om eerst goed voor mezelf te zorgen. Met praktische tips lukt het me nu om daar elke dag bewust bij stil te staan en aan te werken. Ik merk nu dat ik beter bij mezelf kan blijven, trouw kan zijn aan mezelf en vanuit mijn eigen gevoel kan leven in plaats van te overleven. Daarin ben ik als moeder steeds meer een ander voorbeeld naar mijn kinderen aan het worden. Ik merk dat mijn innerlijke ontwikkeling veel positieve invloed heeft gekregen op hun identiteit, weerbaarheid en mentale ontwikkeling.
Nicolien – De Klomp
Lees verder
Ik ben enorm blij dat ik mijn therapie bij Jolanda heb gevolgd. Het duurde bij mij lang voor ik aan mezelf toe durfde te geven dat ik therapie nodig had en zelf niet meer verder kon komen. Ik ben erg blij deze stap toch gemaakt te hebben. Niets is te gek en alles kan en mag besproken worden. Ik heb o.a. geleerd om alles waar ik mee zat los te laten, alle gebeurtenissen te verwerken en heel sterk deze therapie af te sluiten. De sessies waren ontspannen en rustig. Jolanda neemt echt de tijd en geeft de aandacht die je nodig hebt en geeft alle ruimte om je eigen invulling aan de sessies te geven.
Simone - Groessen
Lees verder
Ik ben bij Jolanda in therapie gekomen door een doorverwijzing. Ik liep vast in mijn huidige baan in de wijkzorg. Ik was verstrikt en verstikt in mijn huidige situatie. Ik was enorm zorgmoe, ik voelde weinig emoties en ik sliep slecht. Ik heb Jolanda als therapeut als een zeer professionele, rustig voorkomend, niet oordelend en als een neutrale persoonlijkheid ervaren. Zeer prettige energie en een fijne praktijk. Ik voelde me elke keer opnieuw welkom. Fijn dat er zulke therapeuten zijn. Ik heb de therapie als zeer kundig ervaren. De technieken en de vraagstelling waren sterk en hebben mij prachtig geholpen en aan het denken gezet. Door de techniek EMDR tijdslijn en visualiseren die Jolanda gebruikt, ben ik nu vrij van onverwerkte emoties. Daarnaast heb ik veel inzichten en wijsheden meegekregen, doormiddel van de familie opstelling en de geboorte kaarten en nog meer technieken. Ik voel mij een ander mens en snap nu beter waar mijn valkuilen liggen, ik ben mij eerder bewust wanneer ik mijn zelf overbelast. Ik ben gaan begrijpen en voelen wat goed en niet goed voor mij is. Ik zou het een ieder aanraden, die het nodig heeft om therapie te volgen. Ik ben Jolanda zeer dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft. En als ik door omstandigheden nog een paar sessies nodig zou hebben, zou ik graag weer naar Jolanda terug gaan.
Kimberly - Amsterdam
Lees verder
Ik heb iedere sessie, ondanks dat ik er soms tegenop zag dat het confronterend zou zijn, als erg leerzaam en inzicht gevend ervaren. Door de professionele maar erg toegankelijke houding van Jolanda voelde ik mij gehoord en gezien. Ik zou dit iedereen aanraden die zichzelf wil leren kennen en op een fijne manier tools wil krijgen om je zelfvertrouwen op te bouwen.
Marcia – Huissen
Lees verder
Een aantal maanden geleden ben ik bij Jolanda terecht gekomen omdat ik niet goed wist wat ik wilde en mezelf veel te veel wegcijferde. Dankzij de fijne therapie waarbij geen enkele keer hetzelfde was ben ik er in korte tijd achter gekomen wat ik wil en sta ik veel sterker in mijn schoenen dan voorheen en ‘neem ik mijn eigen ruimte in’. Jolanda heel erg bedankt voor alles!
Anton - Ederveen
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terechtgekomen via de kinderen. Uiteindelijk ben ik zelf ook in therapie gekomen omdat een probleem nooit op zichzelf staat. Jolanda heeft ons gezinssysteem in kaart gebracht en ons laten zien in welke patronen wij in ons gezin terecht zijn gekomen en hoe we op elkaar reageren. Door de therapie heb ik inzicht gekregen in deze patronen en is er veel duidelijkheid gekomen. Ik heb Jolanda ervaren als iemand die toegankelijk en betrokken is. Zij luistert met aandacht en weet door de juiste vragen te stellen, de vinger snel op de zere plek te leggen. Ik voelde mij gehoord, gerespecteerd en begrepen. Ik ben hier duidelijk is: schroom niet om hulp te vragen! Jolanda is zeer vakkundig en integer. Zij is een stimulerende en betrouwbare persoon. Van harte aan te bevelen!
Christa - Alphen a/d Maas
Lees verder
Ik ben door een vriendin bij Jolanda terecht gekomen. Ik had al diverse therapeuten en psychologen bezocht maar bij allemaal had ik het idee dat zij mij niet verder konden helpen. In mijn eerste contact met Jolanda zei ik tegen haar “ ik zoek iemand die ik niet om de tuin kan leiden”. Ik weet nog dat Jolanda moest lachen om mijn verzoek en graag deze uitdaging aan ging. Na het eerste gesprek met Jolanda, realiseerde ik me dat dit ook zeker niet zou gaan lukken bij haar. Jolanda is een doortastende therapeut die heel veel verschillende technieken gebruikt. Haar werkwijze zorgt ervoor dat je goed gaat nadenken over de aspecten waar je mee worstelt. Ze geeft je handvatten. Jolanda heeft een hartelijke en vriendelijke persoonlijkheid en zal je nooit veroordelen. Bijzonder vind ik vooral dat ze in staat is om heel snel verbindingen te leggen en alle details (ook uit eerdere gesprekken) met elkaar te verbinden. Ik kan Jolanda bij iedereen aanbevelen. Jolanda dank voor alle goede gesprekken en ook alvast dank voor de goede gesprekken die nog gaan plaats vinden.
Marieke - Leiden
Lees verder
Na een angstige periode waarin ik baarmoederkanker bleek te hebben, had ik sterk het gevoel dat mijn basisvertrouwen hersteld moest worden. Alleen voelen, niet gezien worden, niet welkom voelen, een afwezige, angstige moeder. Ik heb een afspraak gemaakt met Jolanda, omdat zij toen volgens de CREF-methode werkte en ik daar al ervaringen mee had bij paardencoaching. Aan de hand van vragenlijsten en met behulp van de CREF-kaarten besloten we om een tijdlijn te doorlopen gecombineerd met EMDR. Ik speelde situaties na van vroeger met Playmobil. Emotionele gebeurtenissen, wat bewerkstelligden zij in mijn systeem? Ik mocht eindeloos tekenen bij haar over situaties van vroeger, wat ik heel fijn vond. We legden de kaarten op thema’s als ‘verlies’ en ‘dood van mijn vader’ . We hebben mijn moeders zwangerschap en mijn geboorte opnieuw doorleefd. Wat hebben we niet gedaan in al die tijd! En het mooie is dat niet alleen het vertrouwen in mijzelf en in de wereld om mij heen is hersteld, maar dat ik een nog diepere laag heb bereikt dan ik voor mogelijk hield. Ik ben hard gevallen in mijn angst, maar het heeft me in contact gebracht met mijn kern. Dank je wel, Jolanda. Door jou heeft de ruimte waar de oude pijn zat, zich gevuld met liefde.
Joanne - Kesteren
Lees verder
Toen ik bij Jolanda kwam, was ik onzeker, durfde ik mensen niet te vertrouwen en paste ik mij aan anderen aan. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Door mijn jeugd met veel ruzies en huiselijk geweld heb ik mij nooit veilig gevoeld. Daardoor ben ik erg onzeker geworden en heb ik niet geleerd om grenzen te trekken. Door de therapie snap ik nu veel beter hoeveel invloed mijn opvoeding heeft gehad op mijn gedrag. Door allerlei verschillende werkvormen in te zetten heeft Jolanda mij geleerd dat ik op mijzelf kan vertrouwen en dat ik in mijzelf mag geloven. Ik vond de gesprekken fijn omdat ik alles kon vertellen en me daarna opgelucht voelde. Dankjewel, ik voel echt dat de sessies gewerkt hebben, dat voelt ontzettend fijn. Als ik nu terug kijk op hoe ik binnen kwam, was er zeker werk aan de winkel. Ik ben echt trots op waar ik nu sta en dat ik doe wat ik zelf wil. Ik voel mij nu stabiel, heb zelfvertrouwen opgebouwd en ben veel rustiger en zelfverzekerder geworden. Daardoor kan ik nu veel beter grenzen trekken en heb ik een positief gevoel over mijzelf. Ik heb lastige stukken verwerkt en kan beter met mijn gevoelens omgaan.
Leo - Veenendaal
Lees verder
Het doel om met Jolanda in zee te gaan kwam door de goede verhalen die ik uit mijn omgeving hoorde. Ik had een issue waar ik zowel zakelijk als privé graag anders mee om wilde gaan. Gedurende een jaar heb ik diverse sessies gehad en evenzoveel huiswerk. Maar de aanpak werkte: het was wonderbaarlijk hoe ze in staat is de angel aan te wijzen die je verbetering in de weg staat en daarna de juiste middelen weet te geven om er anders mee om te gaan. Je mag je grenzen aangeven, maar als ze denkt beet te hebben is het net een pitbull die toch wel even doorbijt. Niet altijd fijn, soms confronterend, maar het resultaat mag er zijn. Ik ben en blijf mezelf, maar wel een stukje completer. Minder onrust, meer rust in mijn lijf en daardoor meer ontvankelijk voor signalen uit de omgeving.
Magteld
Lees verder
Ik wist dat ik iemand nodig had die me ging helpen, ik kon niet meer. Ik was op, als een dood vogeltje. Ik verdiepte me in therapie, bang voor wat de mensen om me heen er van zouden vinden. Ik wilde naar iemand bij wie ik me goed voelde. Dat was Jolanda, ik moest er een aardig stukje voor rijden met de auto maar ik had het er voor over. De eerste keer was ik een beetje zenuwachtig want ik wist niet wat ik kon verwachten, maar achteraf is dat helemaal niet nodig geweest. Elke sessie (afspraak) is weer anders, toch lijken ze veel op elkaar. De ene sessie kon ik beter verdragen dan de andere maar het hoort er allemaal bij. En geloof me: het is het allemaal waard. Voordat ik de laatste sessie had dacht ik bij me zelf ‘is het wel een goed idee om te stoppen?’ Maar na de sessie liep ik naar de auto, wetende dat ik therapie niet meer nodig heb. Ik zit nu vol zelfvertrouwen en heb weer zin in het leven. Ik kwam als een dood vogeltje maar nu kan ik weer vliegen (als ik vleugels had).
Tessa - Veenendaal
Lees verder
Na overlijden van een jong familielid werd onze dochter (9) wat hypochonder en lag ze te piekeren voor het slapen gaan met nachtmerries tot gevolg. Na goede berichten gehoord te hebben van een bekende over Jolanda hebben wij contact met haar opgenomen voor onze dochter. We wilden zeker niet het reguliere traject in met een psycholoog wat eindeloos zou duren. De eerste twee keren zijn we samen gegaan omdat ze het nogal spannend vond en daarna is ze een aantal keren alleen gegaan. Thuis merkten we al gauw dat ze opener werd en bewuster in het leven stond. Het piekeren voor het slapen gaan verdween net als de angst om zelf ziek te worden en dood te gaan. Ze zit nu weer lekker in haar vel!
Renate - Maurik
Lees verder
Vanaf het eerste moment voelde ik me direct op mijn gemak bij Jolanda. Het was voor mij een drempel om hulp te zoeken en naar haar toe te gaan, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik ben geen prater en anderen hadden altijd het idee dat alles goed met mij ging. Door middel van ‘’opdrachten’’ heeft Jolanda mij geleerd hier verandering in te brengen. Ze heeft mij laten beseffen dat ook ik een slechte dag mag hebben en mijn gevoelens mag uiten. Hierdoor heb ik meer rust gekregen en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Nogmaals bedankt voor alles!
Iris - Huissen
Lees verder
Na mijn echtscheiding lukte het mij niet om weer in balans te komen. Inmiddels was ik gaan twijfelen aan mijzelf als persoon en in mijn werk als verpleegkundige. Het voelde alsof mijn fundament verdwenen was. Ik ben in gesprek geweest met een psychotherapeut die mij op den duur adviseerde om in gesprek te gaan met een haptonoom. Ik ben toen in contact gekomen met Jolanda. Bij Jolanda kwam naar voren dat ik mijzelf onvoldoende erkende in de persoon die ik ben en dat ik vanuit mijn opvoeding mijzelf bepaalde patronen eigen had gemaakt die mijn eigen identiteit in de weg stonden. Na elke bijeenkomst ging ik met een soort van opdracht naar huis, zodat ik de weken tussen onze gesprekken met mijzelf gericht bezig kon gaan. Nu kan ik terug kijken op een leerzame periode waarin ik mezelf ben gaan herkennen en erkennen. Ik kan zeggen dat ik weer van mijzelf ben gaan houden en dat ik er mag zijn als mens. Ik geniet weer van het leven, zie en voel de zon weer schijnen. Jolanda, dank voor deze leerzame en warme periode waarin ik mij elke keer welkom voelde.
Marieke - Huissen
Lees verder
Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht. Jolanda heeft mij vooral geholpen bij het zoeken en verklaren van (familie)patronen en anders bekijken van bepaalde situaties maar vooral in het serieus nemen van mezelf. De sessies waren heel divers en Jolanda maakte de sessies regelmatig interactief dus niet alleen maar zitten en praten. We maakten ook tekeningen, familieopstelling met poppetjes e.d. Jolanda nam altijd alle tijd.
Jessy - Huissen
Lees verder
Ik kwam bij Jolanda op het juiste moment. Ik was op, moe en uitgeblust. Ik vond het heel spannend maar voelde direct rust toen ik binnen stapte. Heb wel verschillende sessie meegemaakt die heel bijzonder waren. Nooit vermoeiend of te heftig. Maar vooral mooi en heel bijzonder! Ik ervaar nu rust in mijn lijf en hoofd. De boel is opgeruimd en er is ruimte voor nieuwe dingen. Dit had ik alleen niet gered.
Jennifer - Drunen
Lees verder
Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht. Ik was destijds net gescheiden en was overspannen. Ik voelde me gelijk op m'n gemak bij Jolanda. Ze gaf me inzichten die ik nodig had om verder te komen. Jolanda heeft een heel goed geheugen en pakt vaak terug op dingen die je eerder hebt gezegd. Elk gesprek is anders en ze zet verschillende technieken in. Drie jaar later zie ik Jolanda met veel minder regelmaat maar heb ik in haar een goede sparringpartner gevonden. Ze weet inmiddels (bijna) alles van mij en ze kan mij nog steeds een spiegel voorhouden. Ze geeft mij inzichten zodat ik verder kan. Ik zie het als mentale onderhoud en persoonlijke ontwikkeling en daarom blijf ik bij haar langskomen.
Vorige
Volgende

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.