Door de hectiek van alledag loop je jezelf voorbij. Je legt de lat hoog voor jezelf en komt tot de conclusie dat opstaan, werken, je gezin en wat anderen van je verwachten, je dagen vult. Je voelt je leeggezogen. Je geeft veel maar laadt niet meer op en je vraagt je af: is dit nu alles?

Herken jij dit?

1.

je bent doodmoe 

2.

je piekert veel, slaapt slecht en voelt je neerslachtig

3.

je voelt je niet gehoord en niet gezien

4.

je vindt het lastig om grenzen te trekken en ‘nee’ te zeggen

5.

de combinatie werk en gezin wordt steeds zwaarder: het vraagt veel van je tijd en energie

6.

je voelt je onzeker en zou graag wat meer zelfvertrouwen hebben

7.

je verlangt enorm naar RUST

Je kunt niet meer genieten van leuke dingen en je hebt zó genoeg van alles wat moet! Je hebt geen tijd meer voor hobby’s en vriendinnen. Je wordt geleefd.

Je maakt je zorgen over je gezondheid, je relatie met je partner of kinderen staat onder druk en ook op het werk loopt het soms niet lekker. Je voelt je onzeker over jezelf. Ooit was je levenslustig en blij. Waar is die leuke, spontane vrouw gebleven? Bestaat zij nog?

Stel je eens voor dat:

je energiek en fit bent

je rust hebt in je hoofd en slaapt als een roos

je waardevolle relaties hebt en je je gehoord en gezien voelt

je op een vriendelijke manier ‘nee’ kunt zeggen zodat je tijd en ruimte voor jezelf hebt

dat je moeiteloos werk en gezin combineert en weer een blije moeder bent

je een gezond zelfbewustzijn ontwikkelt en je jezelf uniek en waardevol vindt

dat je ontspannen kan genieten van leuke dingen

Je ziet de toekomst zonnig in. Wat je ook doet; alles gaat sneller en met minder inspanning. Je doet wat je ZELF wilt. Je vriendinnen herkennen je weer en zijn blij met je. Je voelt je vrij en ontspannen. Je voelt dat je weer LEEFT!

“Dat is mogelijk als je mijn programma ‘Thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten’ volgt.”

Je realiseert je dat je, net zoals je in je werk en gezin investeert, ook in jezelf moet investeren om weer bij jezelf te komen en de beste versie van jezelf te worden.

Voor je besluit te investeren in jezelf wil je natuurlijk weten wat dat je oplevert.

Ik help je het volgende te bereiken:

Je durft je eigen mening te geven en voor jezelf te staan zonder dat iemand je ‘een zeur’ vindt. Je wordt gehoord en gezien. Je unieke, mooie persoonlijkheid wordt zichtbaar.

Je voelt je fantastisch! Ontspannen en blij. Je lacht weer en je voelt ruimte om te doen wat je ECHT leuk vindt.

Je zit boordevol energie. Je leeft je eigen leven in plaats van je aan te passen en jezelf weg te cijferen. Dat geeft rust en energie tegelijkertijd.

Je vertrouwt op jezelf. Je bent zelfverzekerder, je voelt je vrij en je hebt ruimte in je hoofd.

Je kunt de controle loslaten en je verbinden met anderen. Je bent ontspannen en vrij en zo zijn ook je relaties. Je hoeft je niet meer te bewijzen.

Je kunt duidelijke grenzen kunt trekken. Je houdt tijd over om leuke dingen te doen met je vriendinnen. Je sociale leven bloeit op, net als jij.

Zet vandaag de eerste stap!

Wil je liever eerst een telefonisch gesprek met mij?

Thuiskomen bij jezelf: rust, ontspanning en genieten is een programma van 8 individuele afspraken verspreid over een periode van 13 weken. Als extra bonussen krijg je een geleide meditatie die je thuis kunt beluisteren en twee keer tijdens het traject een checklist; één keer bij aanvang van het traject en één keer aan het einde van het traject, zodat je kunt meten welke stappen je hebt gezet.

De investering voor dit programma bedraagt €869,-.
Je kunt ervoor kiezen om het bedrag ineens te betalen of in drie termijnen van €295,-.

Zet vandaag de eerste stap!

Wil je liever eerst een telefonisch gesprek met mij?

Mariëlle - Veenendaal
Lees verder
Een jaar geleden werd ik op aanraden van een vriendin naar de praktijk van Jolanda verwezen en dat was letterlijk mijn redding!! Ik weet nog goed de dag dat ik voor het eerst bij Jolanda in de praktijk kwam, ik was zo moe, lusteloos, depressief, maar vooral boos waarom ik het niet langer zelf meer kon oplossen! Na jarenlang de ballen hoog houden zowel in m’n gezin als in m’n huwelijk en op het werk maar ook bij bepaalde vrienden was ik er zo klaar mee! Vooral de tijdlijn die we hebben doorlopen heeft me veel inzicht gegeven over hoe mijn leven eruit zag vanaf m’n jeugd tot aan nu. Ondanks dat ik uit een zeer liefdevol gezin kom was voor mij heel duidelijk dat ik de dingen die er gebeurden in mijn eigen gezin, zelf had gecreëerd en daardoor weer doorgeef aan m’n zoons van inmiddels 18 en 21 jaar maar ook in m’n verdere leven.... Ik moest de cirkel doorbreken maar hoe!? Jolanda leerde mij om te gaan met tegenslagen en vooral om sterk te worden en te vertrouwen op m’n eigen kracht en kunnen. Uiteindelijk was het zwaar maar ook zo simpel, om weer te kunnen functioneren. Maar nu 1 jaar later heb ik m’n masker afgezet en sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven en heb ik rust in wat komen gaat, maar vooral tijd om ook weer te genieten!!
Marti – Huissen
Lees verder
Jolanda is iemand bij wie ik mezelf mag/kan zijn. Ze geeft me de ruimte en ze geeft me ook een bepaalde rust door haar houding/ uitstraling. Doordat ik een burn-out kreeg ben ik via via via bij haar terecht gekomen. Klachten: Ik had het vaak benauwd door mijn angst en ik had ook veel huilbuien. Bij haar kreeg ik een paar keer EMDR en ook hypnose. Ik heb een tekening gemaakt met krijt waardoor ik mijn woede kon uiten. En ik vond door te tekenen weer rust. Omdat ik doof ben heb ik een tolk meegenomen, steeds dezelfde. Door de basis van vertrouwen van Jolanda krijg ik nu weer zelfvertrouwen terug. Ik leef veel bewuster doordat ik mezelf beter begrijp. Nu kan ik veel beter functioneren in het leven!
Evelyn – De Klomp
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terechtgekomen omdat ik last had van ‘onrust’ in m’n hoofd en niet meer kon genieten van de gewone dingen in het leven. Liep er tegenaan dat ik eindeloos moe was en nergens energie voor had. Ook twijfelde ik steeds of ik wel de juiste beslissingen nam, zeker als anderen daar anders over dachten en ik had moeite om in mezelf te geloven. Tijdens de behandelingen heeft Jolanda mij geleerd om soms anders naar bepaalde dingen te kijken en in mezelf te mogen geloven, waardoor ik nu weer kan genieten van kleine dingen en de keuzes die ik maak er mogen zijn en deze ook goed zijn. Het vertrouwen in mezelf is daarin echt gegroeid heb ik gemerkt en ik ben daar erg blij mee. Deze behandeling is een echte aanrader! Jolanda, nogmaals bedankt voor het afgelopen jaar.
Daniëlle – Angeren
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terecht gekomen omdat ik aan mezelf wilde werken. Ik heb Jolanda als een fijn persoon ervaren en ze heeft mij geholpen weer in balans te komen met mijzelf. De behandelingen hebben er voor gezorgd dat ik rustiger ben, meer zelfvertrouwen heb en emotioneel weer een balans gevonden heb. Iedere keer op de terugweg weer het gevoel van: “yes!”

Een poos later mailde ze mij: “Jolanda, ik begin nu echt te merken dat jij me ontzettend geholpen heb met het terugvinden van de balans en mijzelf!”
Barend - Veenendaal
Lees verder
Doordat het leven niet altijd gaat zoals je zelf zou willen, loop je soms tegen dingen aan waar je zelf niet meer uit komt (privé/werk). Daarom heb ik hulp gezocht bij Jolanda die ik al eerder had ontmoet door de therapie van mijn zoon en vrouw. Zij heeft mij en mijn gezin erg geholpen door de juiste therapie en woorden. Ze heeft mij een andere kijk gegeven op mijn leven en de cirkel doorbroken die in veel gezinnen normaal is. “Jolanda, je hebt ons fantastisch geholpen. Onze dank daarvoor is groot”.
Cindy - Huissen
Lees verder
Door een flinke burn-out kwam ik een jaar thuis te zitten. Een vriendin attendeerde mij op Jolanda en zo kwam ik bij haar terecht. Jolanda voelt voor mij als een zeer gedegen en professionele therapeute. De werkvormen die Jolanda inzet tijdens de sessies maken mijn gedachten, patronen, gedragingen en emoties, visueel en voelbaar. Door o.a. te voelen, te herbeleven en EMDR, worden mijn basisbehoeften weer aangevuld en vervuld. Jolanda weet in dit gehele proces de afstand en nabijheid juist aan te voelen. Dit zorgt er voor mij voor, dat ik niet verzand in emoties. Jolanda benoemt en geeft mijn emoties de juiste "lading". Als magnetiseur en healer verwijs ik met regelmaat en vol vertrouwen cliënten door naar Jolanda. De therapie en werkmethodes die zij gebruikt vullen mijn basisbehoeften volledig op en hebben zijn prachtige uitwerking op mijn gehele Zijn als mens. Jolanda, dank je wel voor het Zijn in mijn proces en mijn dank voor jouw openheid en betrokkenheid. Ik voel mij gezien, begrepen, gesteund.
Melia - Ederveen
Lees verder
Ik ben in eerste instantie met een van mijn kinderen bij Jolanda terecht gekomen vanwege het pestgedrag op school en het emotionele vastlopen daardoor. De intake en vervolggesprekken met Jolanda brachten mij bij mijn eigen roots en (overlevings)patronen. Ik ontdekte vooral dat ik onbewust met mijn oude patronen en emotionele pijn niet echt een stevig voorbeeld voor mijn kinderen was in het bewaken van grenzen, in het serieus nemen van mijn eigen gevoelens en gedachten. Ik heb ervaren dat het zo belangrijk is om eerst goed voor mezelf te zorgen. Met praktische tips lukt het me nu om daar elke dag bewust bij stil te staan en aan te werken. Ik merk nu dat ik beter bij mezelf kan blijven, trouw kan zijn aan mezelf en vanuit mijn eigen gevoel kan leven in plaats van te overleven. Daarin ben ik als moeder steeds meer een ander voorbeeld naar mijn kinderen aan het worden. Ik merk dat mijn innerlijke ontwikkeling veel positieve invloed heeft gekregen op hun identiteit, weerbaarheid en mentale ontwikkeling.
Nicolien – De Klomp
Lees verder
Ik ben enorm blij dat ik mijn therapie bij Jolanda heb gevolgd. Het duurde bij mij lang voor ik aan mezelf toe durfde te geven dat ik therapie nodig had en zelf niet meer verder kon komen. Ik ben erg blij deze stap toch gemaakt te hebben. Niets is te gek en alles kan en mag besproken worden. Ik heb o.a. geleerd om alles waar ik mee zat los te laten, alle gebeurtenissen te verwerken en heel sterk deze therapie af te sluiten. De sessies waren ontspannen en rustig. Jolanda neemt echt de tijd en geeft de aandacht die je nodig hebt en geeft alle ruimte om je eigen invulling aan de sessies te geven.
Simone - Groessen
Lees verder
Ik ben bij Jolanda in therapie gekomen door een doorverwijzing. Ik liep vast in mijn huidige baan in de wijkzorg. Ik was verstrikt en verstikt in mijn huidige situatie. Ik was enorm zorgmoe, ik voelde weinig emoties en ik sliep slecht. Ik heb Jolanda als therapeut als een zeer professionele, rustig voorkomend, niet oordelend en als een neutrale persoonlijkheid ervaren. Zeer prettige energie en een fijne praktijk. Ik voelde me elke keer opnieuw welkom. Fijn dat er zulke therapeuten zijn. Ik heb de therapie als zeer kundig ervaren. De technieken en de vraagstelling waren sterk en hebben mij prachtig geholpen en aan het denken gezet. Door de techniek EMDR tijdslijn en visualiseren die Jolanda gebruikt, ben ik nu vrij van onverwerkte emoties. Daarnaast heb ik veel inzichten en wijsheden meegekregen, doormiddel van de familie opstelling en de geboorte kaarten en nog meer technieken. Ik voel mij een ander mens en snap nu beter waar mijn valkuilen liggen, ik ben mij eerder bewust wanneer ik mijn zelf overbelast. Ik ben gaan begrijpen en voelen wat goed en niet goed voor mij is. Ik zou het een ieder aanraden, die het nodig heeft om therapie te volgen. Ik ben Jolanda zeer dankbaar voor alles wat ze voor mij betekend heeft. En als ik door omstandigheden nog een paar sessies nodig zou hebben, zou ik graag weer naar Jolanda terug gaan.
Kimberly - Amsterdam
Lees verder
Ik heb iedere sessie, ondanks dat ik er soms tegenop zag dat het confronterend zou zijn, als erg leerzaam en inzicht gevend ervaren. Door de professionele maar erg toegankelijke houding van Jolanda voelde ik mij gehoord en gezien. Ik zou dit iedereen aanraden die zichzelf wil leren kennen en op een fijne manier tools wil krijgen om je zelfvertrouwen op te bouwen.
Marcia – Huissen
Lees verder
Een aantal maanden geleden ben ik bij Jolanda terecht gekomen omdat ik niet goed wist wat ik wilde en mezelf veel te veel wegcijferde. Dankzij de fijne therapie waarbij geen enkele keer hetzelfde was ben ik er in korte tijd achter gekomen wat ik wil en sta ik veel sterker in mijn schoenen dan voorheen en ‘neem ik mijn eigen ruimte in’. Jolanda heel erg bedankt voor alles!
Anton - Ederveen
Lees verder
Ik ben bij Jolanda terechtgekomen via de kinderen. Uiteindelijk ben ik zelf ook in therapie gekomen omdat een probleem nooit op zichzelf staat. Jolanda heeft ons gezinssysteem in kaart gebracht en ons laten zien in welke patronen wij in ons gezin terecht zijn gekomen en hoe we op elkaar reageren. Door de therapie heb ik inzicht gekregen in deze patronen en is er veel duidelijkheid gekomen. Ik heb Jolanda ervaren als iemand die toegankelijk en betrokken is. Zij luistert met aandacht en weet door de juiste vragen te stellen, de vinger snel op de zere plek te leggen. Ik voelde mij gehoord, gerespecteerd en begrepen. Ik ben hier duidelijk is: schroom niet om hulp te vragen! Jolanda is zeer vakkundig en integer. Zij is een stimulerende en betrouwbare persoon. Van harte aan te bevelen!
Christa - Alphen a/d Maas
Lees verder
Ik ben door een vriendin bij Jolanda terecht gekomen. Ik had al diverse therapeuten en psychologen bezocht maar bij allemaal had ik het idee dat zij mij niet verder konden helpen. In mijn eerste contact met Jolanda zei ik tegen haar “ ik zoek iemand die ik niet om de tuin kan leiden”. Ik weet nog dat Jolanda moest lachen om mijn verzoek en graag deze uitdaging aan ging. Na het eerste gesprek met Jolanda, realiseerde ik me dat dit ook zeker niet zou gaan lukken bij haar. Jolanda is een doortastende therapeut die heel veel verschillende technieken gebruikt. Haar werkwijze zorgt ervoor dat je goed gaat nadenken over de aspecten waar je mee worstelt. Ze geeft je handvatten. Jolanda heeft een hartelijke en vriendelijke persoonlijkheid en zal je nooit veroordelen. Bijzonder vind ik vooral dat ze in staat is om heel snel verbindingen te leggen en alle details (ook uit eerdere gesprekken) met elkaar te verbinden. Ik kan Jolanda bij iedereen aanbevelen. Jolanda dank voor alle goede gesprekken en ook alvast dank voor de goede gesprekken die nog gaan plaats vinden.
Marieke - Leiden
Lees verder
Na een angstige periode waarin ik baarmoederkanker bleek te hebben, had ik sterk het gevoel dat mijn basisvertrouwen hersteld moest worden. Alleen voelen, niet gezien worden, niet welkom voelen, een afwezige, angstige moeder. Ik heb een afspraak gemaakt met Jolanda, omdat zij toen volgens de CREF-methode werkte en ik daar al ervaringen mee had bij paardencoaching. Aan de hand van vragenlijsten en met behulp van de CREF-kaarten besloten we om een tijdlijn te doorlopen gecombineerd met EMDR. Ik speelde situaties na van vroeger met Playmobil. Emotionele gebeurtenissen, wat bewerkstelligden zij in mijn systeem? Ik mocht eindeloos tekenen bij haar over situaties van vroeger, wat ik heel fijn vond. We legden de kaarten op thema’s als ‘verlies’ en ‘dood van mijn vader’ . We hebben mijn moeders zwangerschap en mijn geboorte opnieuw doorleefd. Wat hebben we niet gedaan in al die tijd! En het mooie is dat niet alleen het vertrouwen in mijzelf en in de wereld om mij heen is hersteld, maar dat ik een nog diepere laag heb bereikt dan ik voor mogelijk hield. Ik ben hard gevallen in mijn angst, maar het heeft me in contact gebracht met mijn kern. Dank je wel, Jolanda. Door jou heeft de ruimte waar de oude pijn zat, zich gevuld met liefde.
Joanne - Kesteren
Lees verder
Toen ik bij Jolanda kwam, was ik onzeker, durfde ik mensen niet te vertrouwen en paste ik mij aan anderen aan. Ik wist niet meer wie ik was en wat ik wilde. Door mijn jeugd met veel ruzies en huiselijk geweld heb ik mij nooit veilig gevoeld. Daardoor ben ik erg onzeker geworden en heb ik niet geleerd om grenzen te trekken. Door de therapie snap ik nu veel beter hoeveel invloed mijn opvoeding heeft gehad op mijn gedrag. Door allerlei verschillende werkvormen in te zetten heeft Jolanda mij geleerd dat ik op mijzelf kan vertrouwen en dat ik in mijzelf mag geloven. Ik vond de gesprekken fijn omdat ik alles kon vertellen en me daarna opgelucht voelde. Dankjewel, ik voel echt dat de sessies gewerkt hebben, dat voelt ontzettend fijn. Als ik nu terug kijk op hoe ik binnen kwam, was er zeker werk aan de winkel. Ik ben echt trots op waar ik nu sta en dat ik doe wat ik zelf wil. Ik voel mij nu stabiel, heb zelfvertrouwen opgebouwd en ben veel rustiger en zelfverzekerder geworden. Daardoor kan ik nu veel beter grenzen trekken en heb ik een positief gevoel over mijzelf. Ik heb lastige stukken verwerkt en kan beter met mijn gevoelens omgaan.
Leo - Veenendaal
Lees verder
Het doel om met Jolanda in zee te gaan kwam door de goede verhalen die ik uit mijn omgeving hoorde. Ik had een issue waar ik zowel zakelijk als privé graag anders mee om wilde gaan. Gedurende een jaar heb ik diverse sessies gehad en evenzoveel huiswerk. Maar de aanpak werkte: het was wonderbaarlijk hoe ze in staat is de angel aan te wijzen die je verbetering in de weg staat en daarna de juiste middelen weet te geven om er anders mee om te gaan. Je mag je grenzen aangeven, maar als ze denkt beet te hebben is het net een pitbull die toch wel even doorbijt. Niet altijd fijn, soms confronterend, maar het resultaat mag er zijn. Ik ben en blijf mezelf, maar wel een stukje completer. Minder onrust, meer rust in mijn lijf en daardoor meer ontvankelijk voor signalen uit de omgeving.
Magteld
Lees verder
Ik wist dat ik iemand nodig had die me ging helpen, ik kon niet meer. Ik was op, als een dood vogeltje. Ik verdiepte me in therapie, bang voor wat de mensen om me heen er van zouden vinden. Ik wilde naar iemand bij wie ik me goed voelde. Dat was Jolanda, ik moest er een aardig stukje voor rijden met de auto maar ik had het er voor over. De eerste keer was ik een beetje zenuwachtig want ik wist niet wat ik kon verwachten, maar achteraf is dat helemaal niet nodig geweest. Elke sessie (afspraak) is weer anders, toch lijken ze veel op elkaar. De ene sessie kon ik beter verdragen dan de andere maar het hoort er allemaal bij. En geloof me: het is het allemaal waard. Voordat ik de laatste sessie had dacht ik bij me zelf ‘is het wel een goed idee om te stoppen?’ Maar na de sessie liep ik naar de auto, wetende dat ik therapie niet meer nodig heb. Ik zit nu vol zelfvertrouwen en heb weer zin in het leven. Ik kwam als een dood vogeltje maar nu kan ik weer vliegen (als ik vleugels had).
Tessa - Veenendaal
Lees verder
Na overlijden van een jong familielid werd onze dochter (9) wat hypochonder en lag ze te piekeren voor het slapen gaan met nachtmerries tot gevolg. Na goede berichten gehoord te hebben van een bekende over Jolanda hebben wij contact met haar opgenomen voor onze dochter. We wilden zeker niet het reguliere traject in met een psycholoog wat eindeloos zou duren. De eerste twee keren zijn we samen gegaan omdat ze het nogal spannend vond en daarna is ze een aantal keren alleen gegaan. Thuis merkten we al gauw dat ze opener werd en bewuster in het leven stond. Het piekeren voor het slapen gaan verdween net als de angst om zelf ziek te worden en dood te gaan. Ze zit nu weer lekker in haar vel!
Renate - Maurik
Lees verder
Vanaf het eerste moment voelde ik me direct op mijn gemak bij Jolanda. Het was voor mij een drempel om hulp te zoeken en naar haar toe te gaan, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik ben geen prater en anderen hadden altijd het idee dat alles goed met mij ging. Door middel van ‘’opdrachten’’ heeft Jolanda mij geleerd hier verandering in te brengen. Ze heeft mij laten beseffen dat ook ik een slechte dag mag hebben en mijn gevoelens mag uiten. Hierdoor heb ik meer rust gekregen en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Nogmaals bedankt voor alles!
Iris - Huissen
Lees verder
Na mijn echtscheiding lukte het mij niet om weer in balans te komen. Inmiddels was ik gaan twijfelen aan mijzelf als persoon en in mijn werk als verpleegkundige. Het voelde alsof mijn fundament verdwenen was. Ik ben in gesprek geweest met een psychotherapeut die mij op den duur adviseerde om in gesprek te gaan met een haptonoom. Ik ben toen in contact gekomen met Jolanda. Bij Jolanda kwam naar voren dat ik mijzelf onvoldoende erkende in de persoon die ik ben en dat ik vanuit mijn opvoeding mijzelf bepaalde patronen eigen had gemaakt die mijn eigen identiteit in de weg stonden. Na elke bijeenkomst ging ik met een soort van opdracht naar huis, zodat ik de weken tussen onze gesprekken met mijzelf gericht bezig kon gaan. Nu kan ik terug kijken op een leerzame periode waarin ik mezelf ben gaan herkennen en erkennen. Ik kan zeggen dat ik weer van mijzelf ben gaan houden en dat ik er mag zijn als mens. Ik geniet weer van het leven, zie en voel de zon weer schijnen. Jolanda, dank voor deze leerzame en warme periode waarin ik mij elke keer welkom voelde.
Marieke - Huissen
Lees verder
Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht. Jolanda heeft mij vooral geholpen bij het zoeken en verklaren van (familie)patronen en anders bekijken van bepaalde situaties maar vooral in het serieus nemen van mezelf. De sessies waren heel divers en Jolanda maakte de sessies regelmatig interactief dus niet alleen maar zitten en praten. We maakten ook tekeningen, familieopstelling met poppetjes e.d. Jolanda nam altijd alle tijd.
Jessy - Huissen
Lees verder
Ik kwam bij Jolanda op het juiste moment. Ik was op, moe en uitgeblust. Ik vond het heel spannend maar voelde direct rust toen ik binnen stapte. Heb wel verschillende sessie meegemaakt die heel bijzonder waren. Nooit vermoeiend of te heftig. Maar vooral mooi en heel bijzonder! Ik ervaar nu rust in mijn lijf en hoofd. De boel is opgeruimd en er is ruimte voor nieuwe dingen. Dit had ik alleen niet gered.
Jennifer - Drunen
Lees verder
Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht. Ik was destijds net gescheiden en was overspannen. Ik voelde me gelijk op m'n gemak bij Jolanda. Ze gaf me inzichten die ik nodig had om verder te komen. Jolanda heeft een heel goed geheugen en pakt vaak terug op dingen die je eerder hebt gezegd. Elk gesprek is anders en ze zet verschillende technieken in. Drie jaar later zie ik Jolanda met veel minder regelmaat maar heb ik in haar een goede sparringpartner gevonden. Ze weet inmiddels (bijna) alles van mij en ze kan mij nog steeds een spiegel voorhouden. Ze geeft mij inzichten zodat ik verder kan. Ik zie het als mentale onderhoud en persoonlijke ontwikkeling en daarom blijf ik bij haar langskomen.
Vorige
Volgende

Natuurlijk kun je ook besluiten dat je zelf nog wel even aanmoddert. Misschien denk je zelfs dat je dit traject niet nodig hebt? Wat denk je dat je dat kost aan frustratie, energie, relatie- of gezinsproblemen? Hoe lang houd je het nog vol zoals het nu gaat? Het moment van veranderen is NU, er is geen beter moment. Succesvolle mensen laten  zich actief begeleiden, niet omdat ze ziek zijn maar omdat ze beter willen worden.

Misschien vind je het te duur en kun je je niet voorstellen dat het je veel profijt gaat brengen? Dat dacht ik eerst ook maar toen ik in mijzelf begon te investeren, voelde ik pas welke last er van mij af viel en hoe opgelucht ik mij voelde. Ik wil niet meer terug naar de vermoeide, kleurloze, uitgebluste versie van mijzelf. Ik ben nu een leuker mens voor  mijzelf én voor mijn omgeving. Mijn kinderen zijn blij met mij: een moeder die tijd, rust een aandacht voor hen heeft, blij is met zichzelf en LEEFT. Mijn investering heeft zich dubbel en dwars terugverdiend.

Ben jij iemand die weinig tijd heeft? Ik ook! Juist daarom is dit traject zo fijn want je leert in korte tijd waar je tijd en energie in wilt stoppen en waarin niet. Dat levert je veel tijd op. En rust. Nu ben je vaak bezig met de verkeerde dingen en blijf je in rondjes ronddraaien. Dat geeft frustratie en kost zeeën van tijd.

‘Wat zeg je: dat je nu nog geen tijd hebt? Dat het nu nog niet het juiste moment is?’ Er is altijd iets dat belangrijker is tenzij jij bepaalt dat jij belangrijk genoeg bent om op de eerste plaats te komen. Wat je zeker weet, is dat als je het nu niet doet, je het nooit meer gaat doen. Dus waar wacht je nog op?

Zet vandaag de eerste stap!

Wil je liever eerst een telefonisch gesprek met mij?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.