Welkom 2022; jaar van kansen en mogelijkheden

Een boek is gesloten en een nieuw boek is geopend. Ik hoop dat je warme, fijne kerstdagen achter de rug hebt? En een gezellige, veilige jaarwisseling? Als je bladert in het boek van 2021 zie je dat er veel gebeurd is. Wat een jaar hebben we achter de rug! Spannende verhalen, soms niet te bevatten. Maar hopelijk kijk je ook terug op leuke gebeurtenissen en mijlpalen van 2021? Want als je er oog voor hebt, is er altijd iets moois te zien.

Het boek van 2022 ligt open voor ons; 365 dagen van kansen en mogelijkheden voor de boeg. Wat een mooi vooruitzicht. Heb je al ideeën hoe je die bladzijden gaat invullen? Wat staat er op je bucketlist? Denk groot en beperk jezelf niet.

Persoonlijk kies ik voor een positief verhaal. Met een optimistische kijk op zaken kom je verder. Met een optimistische blik zie je sneller oplossingen, ook voor lastige issues. Negativiteit daarentegen versmalt je blikveld, je wordt angstig en je focust op wat niet mogelijk is, op wat niet kan, op wat niet lukt. Neem de regie in eigen hand en schrijf je eigen, inspirerende verhaal. Deze overpeinzingen brachten me tot onderstaand gedicht, een rondeel.

Pak je pen en schrijf je eigen, inspirerende verhaal

2021 is definitief voorbij, een boek van het verleden

2022 doet zijn intrede met een belofte van kansen en mogelijkheden                   

Pak je pen en schrijf je eigen, inspirerende verhaal

Volg je hart, droom grootse dromen

Waar gaat jouw bloed sneller van stromen?

Pak je pen en schrijf je eigen, inspirerende verhaal

2021 is definitief voorbij;  welkom 2022, jaar van kansen en mogelijkheden

Ik wens iedereen een mooi, gezond en gelukkig 2022!

Kun je wel wat hulp gebruiken om in 2022 weer voluit te leven en te genieten van de leuke dingen in het leven? Mail me dan op jolanda@jolandamocking.nl en boek een gratis kennismakingsgesprek.

Vind je deze blogs leuk om te lezen, meld je dan aan met onderstaande link, zodat je zeker weet dat je er geen één meer mist. Je ontvangt dan tevens mijn e-book met drie gratis tips die je gelijk kunt toepassen.

www.jolandamocking.nl

Download mijn E-book

Loop je jezelf soms voorbij omdat je teveel ballen in de lucht houdt? En heb je behoefte aan rust?

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips en adviezen per e-mail over rust, ontspanning en genieten. Je ontvangt dan direct mijn e-book met drie praktische tips om snel en eenvoudig rust in je hoofd en in je lijf te krijgen.

Je gegevens zijn uiteraard veilig bij mij en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.